rss

Mercedes-Benz Romania sarbatoreste cei 125 ani de inovatie ai marcii

  1. 18/04/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: 125 ani, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (4)

    Anul acesta este unul aniversar pentru Mercedes-Benz Romania, care saluta cei 125 de ani de inovatie ce au marcat timpul scurs de la momentul in care s-a nascut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci cand prima pagina din istoria Mercedes-Benz a fost scrisa la Biroul de Patente din Berlin, unde a inregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume.

    Atat clientii, partenerii, cat si fanii marcii Mercedes-Benz din Romania au parte in acest an de o serie de suprize si actiuni special dedicate, menite sa spuna povestea unica despre pasiunea Mercedes-Benz pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

    Astfel, intreaga poveste care dezvaluie modul in care a fost realizata promisiunea de a dezvalui o noua legenda prin fiecare automobil ce se va alatura stelelor familiei Mercedes-Benz este disponibila si pentru fanii romani ai marcii, inca de la inceputul anului, la adresa www.mercedes-benz.ro/125.

    De asemenea, toti fanii paginii oficiale de Facebook Mercedes-Benz Romania (www.facebook.com/MercedesBenzRomania), au avut posibilitatea ca pe parcursul a doua luni sa se incrie in concursul aniversar cu 125 de premii ,,Mercedes-Benz Storytellers: 125 de ani de inovatie”.

    In plus, clientii Mercedes-Benz Romania si ai Centrelor Autorizate de Vanzare si Service Mercedes-Benz Romania vor avea parte de o supriza placuta in acest an, asa cum au fost anuntati pe 29 ianuarie 2011.

    Iar pe 14 aprilie, la Palatul CEC, in Bucuresti, clientii si partenerii Mercedes-Benz Romania au participat in cadrul evenimentului aniversar “125 de ani de inovatie Mercedes-Benz”, unde au aflat de ce aceasta marca a fost intotdeauna cu un pas inaintea vremurilor.

    ,,Legatura dintre un autovehicul Mercedes-Benz si posesorul sau este cea care reuseste sa vorbeasca cel mai bine despre istoria unica a celor 125 de ani de inovatie, pe care care ii aniversam in acest an. Din acest motiv, Mercedes-Benz Romania multumeste inca o data tuturor celor care duc mai departe povestea marcii si cred in visul lui Carl Benz: acela de a crea primul automobil din lume,” a declarat Michael Grewe, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania.

    Vizualizari: 2574