rss

Mercedes-Benz continua proiectul motorului Diesotto

  1. 13/10/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: mercedes-benz, , motor diesotto
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mercedes-Benz a confirmat ca proiectul sau unic de a dezvolta motorul Diesotto a primit unda verde. Au existat zvonuri potrivit carora acest proiect nu se va finaliza din cauza deciziei companiei de a se concentra pe alte tehnologii viitoare de propulsie, cum ar fi cele electrice, plug-in hibrid si pe baza de hidrogen.

     

    La Salonul Auto de la Paris, insa, profesorul Herbert Kohler, vicepresedinte al departamentului de mobilitate Mercedes-Benz, a dezvaluit ca in cinci ani, produsul finit ar putea fi gata pentru productie. Kohler a mai spus ca planurile pot parea ambitioase, dar in acelasi timp compania este increzatoare ca isi va putea atinge obiectivul.

     

    El a explicat ca "motorul se afla in teste si pe masini aflate in proiect." Ceea ce face ca motorul Diesotto sa fie atat de special este faptul ca ofera rafinamentul unui motor pe benzina, dar are, de asemenea, economia de combustibil, emisii reduse de CO2 si cuplul caracteristice unui motor diesel.

     

    Mercedes-Benz nu a dat o data exacta la care motorul va fi montat pe o masina de serie, dar in 2008 a spus ca acesta va fi utilizat pentru prima data pe o masina de lux S-Klasse.

    Vizualizari: 2431
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »