rss

Update: Mercedes-Benz C-Klasse facelift, in Romania de la 27.475 euro

  1. 21/01/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: C-Klasse, Mercedes, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea restilizata a modelului Mercedes C-Klasse va fi disponibila pe piata din Romania in martie, la preturi cuprinse  intre 27.475 euro si 42.175 euro, fara TVA. Atat limuzina cat si versiunea T-Modell pot fi comandate incepand din 10 ianuarie 2011.

    Varianta de caroserie sedan poate fi comandata si cu tractiune integrala 4Matic (cea mai scumpa versiune), iar versiunea break doar cu tractiune pe rotile din spate.

    Un plus fata de functiile standard, care includ acum si un volan imbracat in piele, cele doua linii de design si dotari, ELEGANCE si AVANTGARDE, constituie baza programului de individualizare C-Klasse.

    Toate versiunile C-Klasse cu tractiune pe spate sunt echipate cu functia ECO start/stop ca dotare standard. In viitor, toate versiunile cu transmisii automate, cu exceptia modelului C 300 CDI 4MATIC, vor fi prevazute cu modelul cu sapte trepte 7G-TRONIC PLUS (ce va fi introdus pe modelul C 250 CDI 4MATIC in iunie 2011). In plus, rapoartele de transmisie ale noilor variante de sisteme de propulsie au fost optimizate pentru economisirea de combustibil.

    Toate motoarele pe benzina au injectie directa. Una dintre particularitati este introducerea noului motor V6 pe benzina cu procesul inovator si extrem de eficient BlueDIRECT prezent la modelul C 350 BlueEFFICIENCY. Saltul cuantic al eficientei este foarte bine ilustrat de unitatea cu sase cilindri: puterea a crescut considerabil, noul C 350 BlueEFFICIENCY atingand 225 kW (306 CP) si 370 Nm (de la 215 kW/292 CP si 365 Nm la versiunea precedenta).

    Consumul de combustibil a fost redus substantial: modelul C 350 BlueEFFICIENCY are un consum de 6,8 litri per 100km – cu 1,5 litri sau 31 de procente mai putin decat in cazul modelului precedent.

    Mercedes a introdus pe noua generatie C-Klasse noi sisteme de asistenta precum: asistentul pentru faza lunga adaptiva (Adaptive Highbeam Assist), asistentul activ pentru mentinerea pe banda de rulare (Active Lane Keeping Assist), asistentul activ pentru unghiul mort (Active Blind Spot Assist), ATTENTION ASSIST, DISTRONIC PLUS, asistentul pentru limitari de viteza (Speed Limit Assist), ghidare la parcare PARKTRONIC si frana PRE-SAFE.

    Vizualizari: 2052