rss

Mercedes-Benz asteapta vanzari spectaculoase pentru luna ianuarie

  1. 01/02/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: ianuarie, mercedes-benz, , vanzari,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi rezultatele oficiale nu au aparut inca, Daimler se asteapta ca brandul de lux Mercedes-Benz sa afiseze o crestere semnificativa a vanzarilor in luna ianuarie. Aceste cuvinte au venit din partea directorului general de vanzari Mercedes-Benz, Joachim Schmidt, in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat la Sindelfingen, in apropiere de Stuttgart.

     

    Schmidt a mai spus ca spera sa vada o crestere de doua cifre din nou in ianuarie. Mai mult decat atat, el a adaugat ca Mercedes a inregistrat cresteri ale vanzarilor in China, in ciuda introducerii de restrictii privind inregistrarile de automobile noi in Beijing, in ianuarie.

     

    Totusi, Daimler nu se asteapta la vanzari impresionante pentru Smart. Vanzarile Smart au scazut la aproximativ 97.500 de unitati anul trecut si, potrivit lui Schmidt compania se asteapta la o scadere a vanzarilor de aproximativ 90.000 de automobile Smart in 2011.

     

    Si vestile proaste continua pentru marca Smart, din moment ce noul model nu va iesi pe piata pana cel mai devreme in 2012. In ceea ce priveste 2011, Daimler se asteapta sa fie un an record pentru vanzari. CEO-ul Dieter Zetsche a declarat la inceputul acestei luni ca producatorul german al marcii Mercedes-Benz va livra mai multe masini in intreaga lume decat oricand pana acum.

    Vizualizari: 1857