rss

Mercedes-Benz a confirmat intrarea in productia de serie a SLS AMG E-CELL

  1. 14/01/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes-Benz, sls amg e-cell
    Vezi toate fotografiile (4)

    In cadrul Salonului Auto de la Detroit Mercedes-Benz a anuntat ca a decis sa introduca SLS AMG E-CELL in productia de serie. A fost un anunt facut la timp avand in vedere ca automobilul va avea aniversarea de 125 de ani la 29 ianuarie, eveniment cu ocazia caruia constructorul va pune accentul mai ales pe domeniul electromobilitatii.

     

    Tot pe 29 ianuarie, "Mercedes-Benz World Drive" va incepe in mod oficial. Acest moment marcheaza inceputul primei calatorii pe tot globul, avand pe post de carburant celulele electrice.

     

    La conferinta de presa Mercedes, Dr. Dieter Zetsche, presedinte al consiliului de administratie al Daimler AG si presedinte al Mercedes-Benz Cars, a declarat ca Mercedes-Benz SLS AMG E-CELL este cea mai avansata masina super sport din punct de vedere tehnic din ultimii 125 ani. Bateria electrica a acestui model este capabila sa ofere 525 CP si un cuplu de 880 Nm (nivel superior comparativ cu cei 650 Nm in cazul motorului pe benzina). SLS AMG E-CELL realizeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in numai 4 secunde si promite o autonomie de 180 km.

    La nivel estetic, masina se mandreste cu o nuanta a caroseriei "AMG lumilectric magno" si finisare in negru mat pentru oglinzi si jante. Zetsche a dezvaluit ca vehiculul poate fi comandat la dealerii Mercedes-Benz incepand cu 2013.

     

    La Detroit, Mercedes-Benz a construit un stand care ofera o experienta tridimensionala pe o suprafata de aproape 1800 de metri patrati. Apeland la sloganul: "125! Ani de inovatie”, Mercedes-Benz a expus in cadrul salonului o gama completa de vehicule foarte eficiente si ecologice pentru generatiile actuale si viitoare.

    Vizualizari: 1623
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »