rss

Mercedes-Benz, vanzari cu 19% mai mari in noiembrie

  1. 06/12/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: mercedes-benz, , vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    In noiembrie 2010, brandul de lux al lui Daimler AG - Mercedes-Benz – a inregistrat vanzari mai mari cu 19%, ajungand la 105.200 de unitati.

     

    Este cea mai mare cifra de vanzari a lui Mercedes de pana acum pentru luna noiembrie si reprezinta a-13-a luna consecutiva de crestere de doua cifre. Directorul de vanzari Mercedes, Joachim Schmidt, este increzator cu privire la ce sa se astepte pentru restul anului. Compania spera ca-si va atinge obiectivul de a creste vanzarile de autoturisme Mercedes-Benz cu cel putin 10% in 2010.

     

    Schmidt considera ca aceasta crestere a fost propulsata de pietele din China si Germania, cu vanzari mai mari cu 22% in Germania, in ciuda unei piete in scadere.

     

    In China, Mercedes-Benz a vandut 130.100 unitati in perioada ianuarie-noiembrie, depasind efectiv volumul de vanzari planificat, de peste 120.000 de vehicule pentru intregul an.

     

    Schmidt a declarat: ”Mercedes-Benz continua sa creasca in toate regiunile, iar produsele noastre sunt dorite la nivel mondial. Am inregistrat cea mai buna cifra de vanzari din istoria companiei noastre pentru luna noiembrie. Vom continua sa fim increzatori pentru saptamanile ramase din acest an si ne vom indeplini previziunile de crestere cu cel putin 10% a vanzarilor de autoturisme Mercedes-Benz in 2010.”

    Vizualizari: 1467