rss

Autoklass a deschis un un centru Mercedes-Benz la Timisoara

  1. 01/04/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Showroom
    Vezi toate fotografiile (1)

    Autoklass a deschis la Timisoara un nou centru de vanzari si service Mercedes-Benz. Aceasta este cea de-a 7 unitate din reteaua Autoklass si cel de al XXIV-lea centru autorizat de vanzari din reteaua Mercedes-Benz din Romania, avand drept scop cresterea satisfactiei clientilor Mercedes-Benz care apeleaza la centrele si service-urile autorizate Mercedes-Benz.

    Pozitionata pe una dintre cele mai circulate artere din oras (iesirea spre vama Cenad), noul centru a beneficiat de o investitie de aproximativ 2 milioane euro, fiind conceput si construit conform celor mai avansate standarde ale marcii.

    Cu o suprafata totala de 1100 mp, dintre care 450 mp showroom si 730 mp service, acest centru doreste sa devina in cel mai scurt timp un punct de reper pentru reteaua Mercedes-Benz din zona de vest a tarii si nu numai.

    La showroom pot fi admirate si testate ultimele noutati din gama Mercedes-Benz: Noul SLK si Noua Generatie a Clasei C.

    Serviciile ce vor fi oferite de Autoklass Timisoara cuprind zona de vanzari si service dedicata in special autoturismelor Mercedes-Benz, pentru viitor urmand sa fie luate in considerare si servicii pentru alte segmente de autovehicule apartinand aceleiasi marci.

    Vizualizari: 3532