rss

Spionat: noul Mercedes-Benz CL63 AMG

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Mercedes-Benz, S-Klasse Coupe, s63 amg
    Vezi toate fotografiile (2)

    Inginerii de la Mercedes-Benz testeaza de zor noua generatie a modelului CL63 AMG, dovada si pozele de fata care au fost realizate pe o autostrada din apropierea orasului Dusseldorf.

    Modificarile de ordin estetic vor fi minore, mai ales la partea posterioara care va ramane in mare neschimbata, cu exceptia stopurilor care vor primi un nou design. In shimb, oglinzile exterioare vor fi redesenate in stilul celor de pe noul SLS AMG.

    Desi camuflajul cu care este acoperita partea frontala a prototipului CL63 AMG din imagini ne impiedica sa ne dam seama de eventuale modificari, spoilerul, grila radiatorului, blocurile optice si luminile de zi cu LED-uri si prizele de aer vor primi retusuri discrete, cel putin asa sustine un insider specializat in design.

    Ne asteptam ca sub capota noului CL63 AMG sa fie montat acelasi propulsor V8 de 6,2 litri si 518 cai-putere care echipeaza si sedanul.

    Si inca un amanunt. Aceeasi sursa din interiorul companiei cu sediul in Stuttgart spune ca viitorul CL63 AMG va renunta la actuala denumire si se va numi cel mai probabil S-Klasse Coupe.

    Vizualizari: 1908