rss

Spionat: Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio surprins in Italia

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: E-Klasse, e-klasse cabrio, Mercedes, Mercedes-Benz, Spionat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inginerii germani de la Mercedes-Benz testeaza in aceste zile noul E-Klasse Cabrio. Viitoarea decapotabila din Stuttgart va debuta in a doua jumatate a anului 2010.

    Cele trei exemplare E-Klasse Cabrio din imaginile de fata au fost surprinse intr-o parcare din oraselul Alberobello, situat in apropiere de circuitul de la Nardo unde au loc fazele finale ale testarii. Se poate observa ca noul model din Stuttgart va primi un acoperis textil, spre deosebire de principalii rivali, BMW Seria3 Cabrio si Audi A5 Cabrio, care au plafon metalic retractabil. Acoperisul va transforma coupe-ul intr-o decapotabila in numai 25 de secunde, prin simpla apasare a unui buton ce va fi situat, probabil, pe tunelul consolei centrale.

    Noul E-Klasse Cabrio va oferi, in premiera pentru Mercedes, un panou de protectie impotriva vortexurilor care se produc in habitaclu la viteze ridicate, in conditiile in care plafonul este coborat. Acesta va fi asezat la capatul superior al parbrizului si va proteja mai bine pasagerii din spate.

    Vizualizari: 1633
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »