rss

Preview: Mercedes-Benz E-Klasse de la Lorinser

  1. 10/04/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: E-Klasse, E-Klasse Coupe, Lorinser, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (4)

    Tunerul german Lorinser a publicat doua fotografii cu kit-ul pregatit pentru noul Mercedes E-Klasse. Modelul se distinge printr-o grila frontala similara cu cea regasita pe modelele C-Klasse Sport, ce transforma partea din fata a noului E-Klasse comparativ cu versiunea de serie, iar spoilerul frontal este acum mult mai agresiv si integreaza prize de aer mai largi.

    Pragurile laterale ale masinii accentueaza efectul vizual creat de aripile evazate, spatiul din interiorul acestora fiind umplut de un set de jante din aliaj cu 5 spite Lorinser RS9. La spate, E-Klasse a primit un nou spoiler ce inglobeaza difuzorul cu aer si cele patru tevi de esapament, detalii care completeaza aspectul agresiv al masinii.

    Varianta de top E-Klasse Lorinser, E500, va beneficia de un set de axe cu came sport, un sistem de evacuare imbunatatit si o unitate ECU revizuita. Puterea maxima a motorului a crescut la 435 CP fata de 388 CP cat are varianta de serie, in timp ce momentul maxim a fost imbunatatit si el, de la 530, la 570 Nm de cuplu.  Inginerii de la Lorinser, care sustin ca E500 atinge o viteza maxima de 280 km/h, vor pregati programe tuning si pentru modelele E-Klasse echipate cu motoare turbodiesel.

    De asemenea, pe Internet au aparut si doua schite cu viitorul E-Klasse Coupe preparat tot de Lorinser, ale carui modificari se pare ca sunt similare cu cele ale sedanului, cu deosebirea ca versiunea cu doua locuri are un aspect mai agresiv.

    Programul tuning Lorinser pentru E-Klasse va fi disponibil in Germania incepand cu sfarsitul lunii aprilie.

    Vizualizari: 1460