rss

Noul configurator de autoturisme Mercedes-Benz se dovedeste util

  1. 12/05/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: configurator, Mercedes benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa lansarea noului configurator pentru autoturisme pe site-ul Mercedes-Benz Romania s-a inregistrat o crestere de aproximativ 45 % pentru solicitarile venite prin intermediul acestuia.

    Noul configurator a fost reproiectat in intregime pentru a asigura o interactiune mai eficienta cu utilizatorul.

    Spre deosebire de vechiul configurator pentru autoturisme, cel nou beneficiaza de o serie de caracteristici menite sa imbunatateasca modul de interactiune intre client si tehnologiile inovatoare si specificatiile autoturismelor Mercedes-Benz. Astfel, in cadrul acestui configurator, imaginile sunt mai mari, mai atractive si de foarte buna calitate. Mai mult, noul configurator foloseste aproximativ 350.000 de imagini, in comparaţie cu vechiul configurator care folosea doar 4.000. Imaginile de interior si exterior folosite sunt imagini CGI (computer generated images).

    O alta caracteristica a configuratorului este posibilitatea ca utilizatorul sa isi personalizeze alegerile prin intermediul unor configuraţii in adancime, precum cele referitoare la jante, tapiterie sau culori.

    Configuratorul pus acum la dispozitia utilizatorilor romani este complet integrat in website-ul Mercedes-Benz Romania, spre deosebire de vechiul configurator care se deschidea intr-o fereastra noua.

    Vizualizari: 3867