rss

Mercedes E-Klasse este unul dintre cele mai sigure sedanuri de lux din lume

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: E-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz E-Klasse, lansat in iunie 2009, a atins cel mai mare punctaj la testele NCAP - cinci stele, devenind astfel unul dintre cele mai sigure sedanuri de lux din lume.

     

    Pe parcursul dezvoltarii sale pana in prezent, modelul E-Klasse a trecut cu succes peste 150 de teste de impact si peste mai mult de 5000 de simulari realiste de accidente.

     

    Siguranta are o traditie indelungata la Mercedes-Benz: in august 1939, pionerul sigurantei, Béla Barényi, a inceput sa lucreze in Sindelfingen. Una dintre inventiile sale a fost principiul zonei de deformare, care a intrat mai intai in productia de serie la Mercedes-Benz ca o inovatie revolutionara in 1959 si ramane piatra de temelie a tuturor sistemelor de siguranta moderne de azi.

     

    Organizatia EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) a facut conditiile de testare mai stricte in acest an. Toate testele individuale sunt evaluate separat si consolidate pentru a produce un rezultat global. Protectia pasagerilor aflati pe locurile din fata ale masinii constituie 50% din rezultat, protectia copiilor si a pietonilor 20% fiecare, iar noul criteriu privind testarea sistemelor de asistenta a conducatorului auto 10 la suta. Unul dintre acestea este ESP-ul, care a fost în echipamentul standard al autoturismelor Mercedes-Benz de foarte multi ani.

    Vizualizari: 1657
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »