rss

Mercedes-Benz va produce smartul cu 3 locuri

  1. 04/08/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Fortwo, Mercedes benz, Smart
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa trei ani de la scoaterea de pe piata a lui Forfour hatchback, smart s-ar parea ca revine cu un vehicul care este potrivit pentru mai mult de doi pasageri.

     

    Asadar Mercedes-Benz isi mareste linia dedicata autoturismelor de oras, prin dezvoltarea unui smart cu trei locuri. Potrivit zvonurilor acesta urmeaza sa fie numit "Forthree." Se crede ca Mercedes-Benz grabeste pregatirile ca reactie la concurenta reprezentata de Toyota IQ, precum si de urbanele de la Audi si BMW.

     

    Se zvoneste ca noul smart va imprumuta pozitia scaunelor de la McLaren-ul de Formula 1. Masina este conceputa cu scaunul soferului pozitionat central in fata si cu doua locuri pentru pasageri pozitionate in spate de o parte si de alta a cabinei, ca o formatie in V - un aranjament facut posibil datorita pozitionarii motorului in spate. Aspectul in sine, de altfel, nu este nou.

     

    Micuta cu trei locuri a fost conceputa ca o alternativa sportiva a celei de-a doua generatii smart Fortwo, cu posibilitatea de a transporta trei persoane, insa cu un spatiu limitat al portbagajului.

     

    Printre altele, smart Forthree va fi echipat cu scaune rabatabile, precum si o sina transversala care sa premita culisarea scaunului soferului.

     

    Nu s-a facut nici un anunt cu privire la pachetul de motorizari, dar este bine-cunoscut faptul ca Mercedes-Benz a lansat deja o linie noua de motoare modulare in trei cilindru pe benzina si Diesel, de 1,4 litri . De asemenea, in curs de dezvoltare este o noua cutie de viteze cu sapte trepte.

     

    Potrivit unor surse din interior masina va ajunge in showroom-uri pana in 2014.

     

    Vizualizari: 2175
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »