rss

Mercedes-Benz, partener in cea mai lunga stafeta din lume

  1. 07/10/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes benz, mercedes benz glk
    Vezi toate fotografiile (6)

    Timp de 15 zile, Mercedes-Benz a fost partenerul de incredere al celei mai lungi stafete din lume, Turul Phenomenal Gillette, dovedind inca o data atasamentul pentru inovatie si perseverenta in stabilirea noilor standarde. Astfel, istoria Turului Phenomenal Gillette, care a doborat un nou record Guinness World Records, a fost scrisa alaturi de o intreaga caravana de autovehicule Mercedes-Benz, care a strabatut zi si noapte traseul parcurs de alergatori, in jurul Romaniei, amintind tuturor sustinatorilor turului ce inseamna spiritul performantei.

    O serie de autoturisme Clasa E si GLK, alaturi de mai multe modele Viano si Vito au fost cele care i-au insotit si incurajat pe alergatorii ce au tinut sa dovedeasca inca o data ca pot realiza lucruri extraordinare. Iar daca timp de doua saptamani barbatii romani s-au alaturat acestei provocari pentru a arata lumii intregi cat sunt de fenomenali, autovehiculele Mercedes-Benz au fost cele responsabile pentru siguranta si confortul tuturor participantilor.

    Pe parcursul celor peste 3.000 de km parcursi in cadrul celei mai lungi stafete din lume, autovehiculele Mercedes-Benz si-au demonstrat fiabilitatea si performantele de exceptie, strabatand 23 de orase importante ale Romaniei, incluse pe harta Turului: Calarasi, Slobozia, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Pitesti, Targoviste, Ploiesti.

    Startul stafetei destinate tuturor celor capabili de fapte extraordinare a fost dat pe 21 septembrie, in Piata Unirii din Bucuresti, unde primul barbat care a alergat in Turul Phenomenal Gillette, insotit de caravana Mercedes-Benz, a fost antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Razvan Lucescu.

    In urmatoarele 15 zile, autovehiculele Mercedes-Benz au insotit alti barbati romani celebri care au ales sa demonstreze in mod continuu ca rigurozitatea, constiinciozitatea si performanta reprezinta cu adevarat spiritul unui invingator: Ivan Patzaichin - canoist roman, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara si triplu laureat cu argint, Francisc Vastag – faimosul pugilist, multiplu campion mondial si european, Silviu Lung Jr. – portar al clubului de fotbal Universitatea Craiova. În plus, autovehiculele Mercedes-Benz au insotit toti barbatii romani care au dorit sa faca parte dintr-o echipa fenomenala.

    Pe 5 octombrie, caravana Mercedes-Benz a fost alaturi de ultimul purtator al stafetei, care a incheiat Turul Phenomenal Gillette, in Parcul Herastrau din capitala: Ionut Lupescu, Director General al Federatiei Romane de Fotbal.

    ,,Suntem mandri ca Mercedes-Benz face parte din echipa fenomenala care a parcurs cea mai lunga stafeta din lume, Turul Phenomenal Gillette - un tur de forta al barbatilor romani. Daca pana acum, Mercedes-Benz a acceptat numeroase provocari in ceea ce priveste excelenta cu care si-a obisnuit clientii, dupa incheierea Turului Phenomenal Gillette, putem spune ca am reusit sa demonstram cu succes o alta misiune asumata de marca: aceea de a reprezenta un partener de incredere in orice conditii, indiferent de obiectivul propus,” a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz Romania.

    In cadrul Turului Phenomenal Gillette, patru dintre cele mai cunoscute si apreciate modele Mercedes-Benz au participat in stabilirea celei mai lungi stafete din lume: Mercedes-Benz GLK, un autovehicul premium, care a revolutionat lumea SUV-urilor; noua limuzina Clasa E, un model ce consolideaza pozitia pe care acest automobil o detine in fruntea clasei de lux; Mercedes-Benz Viano, un autovehicul care exprima in mod perfect combinatia dintre eleganta si confort si Mercedes-Benz Vito, ideal pentru calatoriile zilnice si partenerul de incredere in orice afacere.

    Vizualizari: 1720