rss

Mercedes-Benz angajeaza 800 de brazilieni

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Brazilia, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)


    Filiala braziliana a producatorului german Mercedes Benz a anuntat ca va angaja aproximativ 800 de persoane pentru productia de camioane si autobuze in Sao Bernardo do Campo, Brazilia. In plus, cei 350 de angajati temporari vor avea de acum norma intreaga, in timp ce un extra de 160 de ucenici vor intra in practica la uzina.

    Anuntul investitiei facuta de Mercedes in uzina din Brazilia a venit ca un semn ca economia braziliana, grav lovita de criza economica, este pe cale sa se redreseze.

    "Noile contracte demonstreaza increderea societatii in recuperarea economica a tarii, dupa o perioada de criza in intreaga lume," a declarat Gero Herrmann, directorul general Mercedes Benz do Brasil.

    Potrivit Mercedes, principalul factor care contribuie la cererea pentru forta de munca este faptul ca sectorul auto al camioanelor si al autobuzelor va incepe sa se refaca incepand cu jumatatea anului 2009, datorita, in mare masura, altor industrii, cum ar fi constructiile.

    Mercedes-Benz nu este singurul producator care incearca sa investeasca in Brazilia. Producatorul american GM a anuntat recent deschiderea Centrului Sao Caetano do Sul, cel mai mare centru tehnic GM din Brazilia.

    Vizualizari: 1097