rss

Mercedes-Benz afiseaza profit operational pentru a doua jumatate a anului

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: E-Klasse, Mercedes-Benz, S-Klasse
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daimler AG, compania-mama a lui Mercedes-Benz, se asteapta la profit operational pentru a doua jumatate a anului, potrivit declaratiei CEO-ului, Dieter Zetsche.

     

    Vanzarile au fost stimulate de noile versiuni ale modelelor E-Klasse si S-Klasse, spune Autonews. Zetsche a declarat ca vanzarile au crescut considerabil in luna septembrie, dupa luni intregi de performanta scazuta.

     

    Intr-un interviu pentru Wall Street Journal, Zetsche a mai spus despre companie ca este "mai optimista ca niciodata" cu privire la obtinerea unui rezultat pozitiv in a doua jumatate a anului si ca ne putem aştepta ca Daimler sa participe la proiecte de cooperare cu alti constructori de automobile, in special in domeniul masinilor mici si compacte.

     

    In primele opt luni ale anului 2009, vanzarile Mercedes au scazut cu 17% pana la 711.300 de unitati.

     

    Producatorii de automobile premium, printre care si Daimler, au fost puternic afectati de recesiunea economica, dat fiind ca stimulentele guvernamentale nu au ajutat prea mult, deoarece acest sistem a favorizat achizitia de autoturisme mici.

     

    Pentru al doilea trimestru, Daimler a postat o pierdere neta de 1,06 milioane de euro, comparativ cu un profit de 1,4 milioane de euro, inregistrat cu un an in urma in aceeasi perioada.

     

    Vizualizari: 1309
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »