rss

Mercedes-Benz a dezvaluit doua editii speciale pentru SL si SLK

  1. 12/01/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes-Benz, Sl, Slk
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cu toate ca Mercedes nu ne-a oferit exemple reale ale noului SL Night Edition si SLK Grand Edition la Salonul Auto de la Detroit, producatorul german a dat totusi cateva imagini teaser si detalii despre noile editii.

    Mercedes- Benz este bine cunoscut pentru proiectarea editiilor speciale. Continuand traditia, Mercedes a anuntat acum noua editie SL Night Edition.

    Night Edition beneficiaza de finisaje in negru mat, jante de aliaj de 19 inch in doua culori- finisaj lucios si etriere fata vopsite argintiu, alaturi de logo-ul Mercedes-Benz de culoare inchisa.

    In interiorul SL Night Edition se gaseste piele neagra nappa si accente cromate. Scaunele beneficiaza de un nou design, cu cusaturi in forma de sageata iar restul interiorul este finisat in combinatii de negru si argintiu.

    Alt model special introdus de Mercedes este SLK Grand Edition. Editia Grand vine intr-un finisaj exclusiv de vopsea grafit, care este subliniata de jantele de aliaj de 18 inch cu cinci spite triple si capota cu finisaje argintii.

    In interiorul Grand Edition se gaseste de asemenea, piele nappa si acelasi stil de scaune regasit in SL Night Edition. Centurile de siguranta sunt realizate in doua tonuri de culoare gri  inconjurate de piele nappa cu accente argintii.

    Caracterul exclusiv al acestui SLK este dat de o emblema unica plasata pe bord langa torpedo.

    SL Night Edition si SLK Grand Edition sunt deja disponibile pentru comanda.

    Vizualizari: 1498