rss

Mercedes-Benz S-Klasse de la Relux

  1. 07/04/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mazda, Mazda5, Mazda6, mercedes s klasse, relux
    Vezi toate fotografiile (2)

    Unul dintre tunerii germani mai putin cunoscuti, Relux, si-a prezentat ultima realizare care este bazata pe noul Mercedes-Benz S-Klasse si care, potrivit informatiilor oficiale, este o interpretare unica a limuzinei de lux din Stuttgart.

    Majoritatea modificarilor de ordin estetic se regasesc la partea frontala, unde a fost montat un nou spoiler cu lumini LED pentru rularea pe timp de zi. Partea din spate este si mai interesanta cu cele patru tevi de esapament trapezoidale care sunt integrate in difuzorul de mari dimensiuni. Aspectul exterior este completat de jantele din aliaj vopsite in negru mat de 20 de inch, de pragurile laterale, geamurile fumurii si de luminile pentru frana.

    Cei de la Relux au umblat si la interior, acolo unde au folosit o tapiterie din piele fina in doua nuante, bej si negru. In plus, potrivit companiei de tuning, au fost aduse imbunatatiri la nivelul ECU si al sistemului de evacuare si au fost montate doua noi turbine modificari prin care Relux S-Klasse a primit un surplus de putere.

    Vizualizari: 1686