rss

Noul Mercedes-Benz Vito a fost lansat in Romania

  1. 07/10/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: mercedes-benz, , Vito
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz Romania a lansat noul Vito in tara noastra. Masina a avut parte de o ampla actiune de reechipare, care l-a facut mai economic si mai prietenos cu mediul.

     

    Au fost introduse motorizari si sisteme de transmisie noi care reduc emisiile poluante si consumul de combustribil cu pana la 15%, imbunatatind in acelasi timp performantele autovehiculului.

    Cea mai importanta imbunatatire o constituie sistemul de propulsie complet nou. Toate motorizarile respecta standardul Euro5.

    In plus, emisiile de CO2 si consumul de combustibil pot fi reduse prin alegerea tehnologiei BlueEfficiency, disponibila optional.

    Toate motorizarile diesel sunt echipate cu un convertor de oxidare catalitica, un filtru de particule si recirculare a gazului de esapament racit. Noul sistem de transmisie ECO Gear cu 6 viteze pentru toate modelele in patru cilindri ofera un raport amplu de trasmisie pentru o performanta optima si permite un consum scazut de combustibil si emisii poluante reduse.

     

    La interior, ultima generatie Vito dispune de un nou schimbator de viteze, butoane pe partea superioara a tabloului de control din consola centrala si o unitate de control imbunatatita pe tavan. Acum se poate alege optional volanul multifunctional cu patru spite sau noua generatie de sisteme audio. De asemenea, este disponibil un nou concept de culoare pentru tapiteria interioara, incluzand covorasele si un nou sistem de iluminare interioara, care imbunatatesc imaginea Vito crewbus.

    Vizualizari: 3255