rss

Mercedes lanseaza noua generatie Vito

  1. 08/07/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes benz, Vito
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua generatie Mercedes-Benz Vito reprezinta un punct de referinta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare. Noul sistem de transmisie este extrem de eficient si ofera performante de top.

    Tehnologia optionala BlueEFFICIENCY ofera cea mai avansata experienta din punct de vedere ecologic si al conducerii economice. Vito este o adevarata vedeta si datorita sarcinii utile marite si aspectului robust. Nivelurile de zgomot diminuate considerabil, precum si noul sistem de suspensie si habitaclul modernizate faciliteaza manevrarea si controlul, imbunatatind de asemenea ergonomia autovehiculului.

    Rulare economica datorata consumului redus de combustibil, cantitati reduse de emisii de gaze datorate respectarii standardelor Euro 5 – noul sistem de transmisie al modelului Vito demonstreaza abilitatile autovehiculelor comerciale usoare echipate cu cele mai noi tehnologii. Emisiile de CO2 si consumul de combustibil au fost reduse cu pana la 15 procente, comparativ cu modelele precedente, luand in considerare cifrele statistice.

    In paralel cu ingineria sofisticata a generatiei actuale de motoare Mercedes-Benz de patru, respectiv sase cilidri, rezultatul este generat de tehnologia BlueEFFICIENCY. Aceasta include activarea la comanda a majoritatii mecanismelor, un sistem start/stop ECO si anvelope optimizate. Noua transmisie cu sase viteze, in combinatie cu toate motoarele diesel de patru cilindri, contribuie la randul lor la reducerea emisiilor si consumului de combustibil.

    Cele sase trepte de viteza permit o tractiune excelenta la viteze mici si turatii mari, reducand consumul de combustibil. Motoarele silentioase de patru, respectiv sase cilindri, diesel si pe benzina variaza de la 100 kW (126 CP) la 190 kW (258 CP).

    Vizualizari: 1762