rss

Caravana Sprinter sasiu by Mercedes-Benz

  1. 20/07/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes benz, sasiu, Sprinter
    Vezi toate fotografiile (3)

    In perioada 26 mai – 8 august Mercedes-Benz a organizat Caravana Sprinter sasiu.

     

    Caravana strabate 15 orase din Romania, oferind celor prezenti posibilitatea de a cunoaste un model Mercedes-Benzcomplex si in acelasi timp flexibil.

     

    In cele trei luni sunt prezentate 7 variante de suprastructuri, capabile sa raspunda provocarilor specifice din activitatea zilnica a celor care opteaza pentru performanta, siguranta si flexibilitate. Cei prezenti pot testa Mercedes-Benz Sprinter cu diverse suprastructuri in sesiuni de test-drive.

     

    Caravana trece prin orasele: Brasov, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Deva, Craiova, Pitesti, Bucuresti (Autoklass Chitila, Autoklass Sud, CAB, Colina), Bacau, Suceava, Iasi, Galati si Constanta (Autoklass, ŢiriacAuto).

     

    Sprinter au fost dezvoltat de constructorii Mercedes-Benz pentru a raspunde cerinţelor diverse ale potentialilor clienti. Sasiul cu cadru normal sau coborat, cabina simpla sau dubla, 6 variante de caroserie, dotarile optionale, masele maxime admise de la 3,0 pana la 5,0 t si sarcina utila de pana la 2750 kg reprezinta varietatea de optiuni care pot sta la dispozitia celor care aleg acest model.

     

    Filtrul de particule diesel, benzile din cauciuc pentru prevenirea deteriorarilor minore si intervalele lungi intre revizii vin in completare. De asemenea, pentru autovehiculele cu motor diesel CDI cu 4 cilindri si sistem de transmisie manuala este disponibil, ca dotare optionala, avantajosul sistem de demaraj ECO start/stop.

     

     

     

     

    Vizualizari: 2394