rss

Noul Mercedes-Benz CLS63 AMG: detalii inainte de lansare

  1. 17/11/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: CLS63 AMG, mercedes-benz,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul coupe cu 4 usi Mercedes-Benz CLS63 AMG isi face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an. Surpriza cea mare este ca producatorul german a dezvaluit specificatiile masinii inainte de debut.

     

    Dupa cum era de asteptat, noul CLS63 AMG va purta sub capota un V8 biturbo nou, de 5.5 litri (gasit, de asemenea, pe S63 AMG), capabil sa ofere 518 CP. Motorul va fi cuplat la o transmisie AMG MCT (pentru tehnologia multi-ambreiaj) si la sisteme inovatoare proiectate pentru a reduce consumul de combustibil. In plus, pentru cei care doresc mai mult, Mercedes-Benz va oferi, optional, un pachet de performanta care include un plus de putere: 550 CP.

     

    In ceea ce priveste designul, noua masina vine cu bare de protectie fata si spate reproiectate, un nou set de jante AMG sport si un nou difuzor de aer in partea din spate cu sistem integrat de evacuare.

    La interior, sunt asteptate elemente din aluminiu sau carbon, un nou volan sport, scaune sport noi si un nou set de pedale din aluminiu.

     

    Vizualizari: 1786