rss

Noul Mercedes-Benz CLS - o noua stea

  1. 02/09/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (5)

    Noul Mercedes-Benz CLS va avea premiera internationala la Salonul Auto de la Paris (2-17 octombrie 2010). Noul model Mercedes-Benz continua rolul de pionier al predecesorului sau, fiind in acelasi timp o noutate absoluta.

    Un pas inainte: odata cu modelul CLS, Mercedes-Benz a creat in 2003 o noua categorie de autovehicule care a imbinat pentru prima data eleganta si dinamismul unui coupé cu functionalitatea si confortul unei limunzine.  Un nou star: de ani de zile Mercedes-Benz CLS este singurul coupé cu patru usi din clasa sa, iar din octombrie 2004 a fost modelul favorit a peste 170,000 de cumparatori la nivel global. "Clientii din intreaga lume au beneficiat de pe urma deciziei noastre indraznete de a lansa pe piata un concept de autovehicul cu totul nou", explica incantat Dr. Joachim Schmidt, membru al consiliului director Mercedes-Benz Cars, divizia Vanzari si Marketing. "Iar datorita designului fascinant, noul model Mercedes-Benz CLS a beneficiat si de faptul ca noi suntem cu un pas inaintea competitiei prin coupé-ul cu patru usi."

    Exteriorul pastreaza stilul clasic

    Proportiile noului model Mercedes-Benz raman la fel de spectaculoase ca si pana acum: capota lunga, geamuri inguste si geamuri laterale fara rame, plafon dinamic rabatabil. Coupé-ul, Mercedes-Benz, in patru usi s-a remarcat imediat in 2003 ca fiind un nou simbol de stil. Acum, proportiile sunt aceleasi – si totusi totul este diferit: cea de-a doua generatie a adoptat un look cu totul nou.

    Interiorul: designul ofera calitate vietii

    Interiorul noului Mercedes-Benz CLS se distinge printr-un design modern care combina eleganta cu detaliile inovatoare si perfectiunea manoperei. Unul dintre aspectele interesante este efectul de spatiu al habitaclului: o linie inalta care porneste de la usa soferului spre panoul de control pana la usa pasagerului din dreapta. Display-ul central a fost integrat armonios in partea superioara a panoului de control. In acelasi timp, linia laterala a usilor inclinata in jos continua linia dinamica din exterior.


    Sportivitatea rafinata a interiorului Mercedes-Benz CLS se reflecta in continuare in folosirea generoasa a elementelor cu finisaj de inalta calitate. Ele sunt localizate pe tabloul de control al consolei centrale si pe anumite parti ale captuselii usilor. Clientii Mercedes-Benz pot alege dintre trei tipuri exclusiviste de lemn: lemn lucios de alun, lemn lucios de frasin negru si lemn de plop cu finisaj satinat de culoare maro deschis. Lemnul a fost montat perfect in jurul contururilor printr-un finisaj manual lucrat cu maiestrie, iar tinuta lemnului a fost potrivita conform fibrei, parte a unui proces elaborat de selectie, pentru a crea o impresie generala armonioasa.

    Vizualizari: 2153