rss

Geely Emgrand EC718 va fi lansat in august

  1. 31/07/2009
  2. Categoria: Geely
  3. Tags: ec718, Geely
    Vezi toate fotografiile (1)


    Daca te-ai saturat de clonelele europene marca Geely, noul EC718 va fi, potrivit constructorului  "primul model independent dezvoltat la nivel global de Geely." Sedanul cu cel mai lung ampatament din istoria Geely a fost oficial programat pentru lansare in China, luna viitoare, aducand cu el, potrivit producatorului "lux, statornicie si putere".

    EC718 va fi alimentat de un nou motor 4G-N benzina, care beneficiaza de un sistem de distributie variabila pe supapele de evacuare,  care face ca emisiile sa fie compatibile cu standardele Euro 6.

    Producatorul chinez, in lipsa oricarui alt punct de comparatie, a luat EC718 si l-a asezat langaToyota Corolla. Sedanul Geely are un ampatament cu 50 mm mai lung, este cu 29 mm mai lat si cu 95 mm mai lung.

    Constructorul spune ca masina a fost conceputa pentru a satisface orice standarde europene si americane. "Acest model are avantajul unor costuri reduse, caracteristica esentiala pentru modelel din Japonia si Coreea, precum si a calitatii la nivel inalt cu un risc scazut in materie de design, cerinte pe piata europeana ", a declarat producatorul.

    Noul Sedan Geely va intra in productie la uzina Ningbo Base. Geely pregateste de asemenea, o versiune hatchback a lui EC718, stabilita pentru lansare anul viitor.

    Vizualizari: 1118