rss

Irmscher a dezvaluit noul 7 Turbo, rivalul lui Caterham

  1. 18/04/2009
  2. Categoria: Caterham
  3. Tags: Ariel atom, Caterham, Irmscher, irmscher 7 turbo, Opel
    Vezi toate fotografiile (4)

    Tunerul german Irmscher, care este specializat in modificarea modelelor Opel, a dezvaluit noul 7 Turbo, care este construit pe aceeasi platforma ca legendarul Lotus Super Seven. Noul roadster cu doua locuri a fost conceput ca un model de circuit extrem de rapid ale carui performante remarcabile le-ar face invidioase pe rivalele Caterham Seven si Ariel Atom.

    Noul 7 Turbo are patru niveluri de echipare, varful de gama fiind 7 Turbo Sport. Cantarind doar 725 kg, versiunea de top dezvolta 280 CP, ceea ce inseamna un raport putere-greutate impresionant de 390 CP/tona, care este superior multor modele, precum Corvette Z06!

    Varianta entry-level a lui Irmscher 7 Turbo este propulsata de un motor aspirat de 150 CP, iar versiunea de mijloc este echipata cu un propulsor turbo ce produce 210 CP, toate motoarele fiind de provenienta Opel. Fiecare model vine cu jante si suspensii sport, iar comparativ cu Caterham, noul 7 Turbo are dotari standard care includ aer conditionat si un acoperis textil impermeabil. La interior se mai remarca ceasurile de bord desenate special pentru acest model, precum si butonul Start/Stop al motorului masinii. Pentru o cat mai buna aderenta, chiar si in conditii nefavorabile, noul roadster de la Irmscher este dotat cu diferentiale independente fata/spate.

    Versiunea echipata cu motor de 210 CP a lui Irmscher 7 Turbo costa 55.000 de euro.

    Vizualizari: 1117