rss

Aznom Caterham Superlight a fost prezentat la Top Marques Monaco

  1. 30/04/2009
  2. Categoria: Caterham
  3. Tags: Aznom, aznom caterham superlight, Caterham, Supercar, Top Marques Monaco
    Vezi toate fotografiile (6)

    V-ati intrebat vreodata daca luxul, sportivitatea, practicabilitatea si eleganta pot face casa comuna? Ei bine, aceasta combinatie a fost reusita de tunerul italian Aznom, care a prezentat in cadrul salonui auto de lux Top Marques Monaco cea mai noua creatie a sa, Caterham Superlight, prin care doreste sa marcheze colaborarea cu compania britanica.

    Supercarul Aznom Caterham Superlight cantareste ceva mai mult de 530 kg si este propulsat de un motor de 1,6 litri de 140 CP care, conectat la o transmisie manuala cu 6 trepte, ajuta modelul sa sprinteze de la 0-100 km/h in doar 4,7 secunde. In plus, modelul a fost dotat cu suspensii sport si cu bare de protectie in caz de rasturnare reglabile, specifice roadsterelor.

    Italienii au regandit habitaclul clasic al masinii si i-au conferit o nota moderna si eleganta prin implementarea unei tehnologii noi bazata pe elemente din lemn de esenta nobila, material cu care a fost acoperita plansa de bord. De asemenea, au fost inlocuite blocurile optice, dar si instrumentarul original, care a lasat locul unuia digital ce ofera informatii despre starea masinii, in timp ce volanul, maneta schimbatorului de viteze si levierul franei de mana au fost inlocuite cu unele noi realizate de Aznom special pentru acest model.

    Totodata, Caterham Superlight a primit un set de scaune sport noi imbracate in piele Aznom, cu model si cusatura in nuante contrastante. Specific roadsterului sunt, pe de-o parte, cele doua scarite pentru picioare folosite pentru a putea urca in spatiul interior, care se pliaza sub cele doua scaune, iar pe de alta parte prelata din piele impermeabila care este vopsita in aceleasi nuante de alb si grena asemenea caroseriei. Din aceeasi piele a fost confectionat si numarul 7 care troneaza pe grila radiatorului.

    Vizualizari: 1174
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »