rss

Shanghai 2009: Buick prezinta Business Concept

  1. 23/04/2009
  2. Categoria: Buick
  3. Tags: Buick, Business Concept
    Vezi toate fotografiile (4)

    La Shanghai, Buick a prezentat Business Concept, ce traseaza directia de design pentru un viitor MPV destinat afaceristilor.

    Conceptul vine cu un design indraznet pentru segmentul in care doreste sa se inscrie, monovolumele adaptate afaceristilor. In fata, conceptul are grila specifica Buick, flancata de blocuri optice LED. GM a desenat masina fara montantul B, iar usile culisante faciliteaza accesul persoanelor pe locurile din spate. Jantele de 20 de inci completeaza aspectul stilat al masinii.

    In interior, monovolumul ofera sase locuri individuale pe 3 randuri de scaune, ce permit diferite modalitati de modularizare.

    Sub capota, masina dispune de sistemul hibrid GM dublat de motorul de 2,4 litri cu 4 cilindri. Sistemul hibrid, ce ofera o economie de 20 de procente de combustibil, permite oprirea motorului cand masina este oprita, propulsia exclusiv electrica pe perioade restranse, incarcarea ”inteligenta” a bateriei. Puterea este transmisa rotilor prin intermediul unei transmisii automatice in sase trepte. Masina atinge 100 de km/h in 12,9 secunde, iar viteza maxima este limitata la 190 km/h.

    Vizualizari: 829