rss

General Motors renunta la Buick Vue

 1. 21/08/2009
 2. Categoria: Buick
 3. Tags: Buick, General Motors, Opel antara, Saturn, vue
  Vezi toate fotografiile (1)

  Doar doua saptamani a “trait” visul lui Saturn Vue de a se reincarna sub logo-ul Buick: General Motors a renuntat definitiv la el, din cauza reactiei negative venite din partea angajatilor, potetialilor clienti, dealerilor, mass-media si majoritatii analistilor.

  SUV-ul (la randul sau un Opel Antara cu mici modificari ici si colo) ar fi trebuit lansat spre finalul lui 2010, urmand ca, din 2011, gama de motorizari – formata initial din doua agregate pe benzina – sa includa si o propulsie hibrida.

  Crossover-ul Buick pe care l-am prezentat a primit un feedback consistent din partea majoritatii audientei, pe care-l consideram nepotrivit trasaturilor premium asteptate de clientii acestei marci. Am fost impresionati de consistenta impresiilor negative sosite din partea tuturor si, in consecinta, am decis sa oferim un exemplu a ceea ce inseamna esenta noului General Motors: decizii rapide si indraznete, bazate pe reactiile clientilor, angajatilor, dealerilor, presei si a tuturor celor care au o opinie”, a declarat Tom Stephens, vice-presedintele concernului din Detroit.

  Cat despre de pe-acum defunctul Vue hibrid (masina ar fi trebuit sa fie un plug-in cu motor V6 flex-fuel de 3,6 litri si doua motoare electrice), Stephens da eclarat ca tehnologia va fi aplicata pe un alt model fara intarzieri, oficialii GM urmand a da primele detalii in viitorul foarte apropiat.

  Vizualizari: 1078
  BMW 318

  BMW 318

  Pret: 14.875 EUR, An: 2017, Kilometri: 208.000 detalii »

  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 5.500 detalii »

  Toate anunturile »