rss

Buick a dezvaluit schita oficiala cu viitorul sedan compact

  1. 07/12/2009
  2. Categoria: Buick
  3. Tags: Buick, buick regal, Opel insignia, regal, sedan compact
    Vezi toate fotografiile (2)

    Cu ocazia prezentarii noului Buick Regal, versiunea americana a lui Opel Insignia, compania de peste Ocean a dezvaluit prima schita oficiala cu noul sedan compact. Acesta va fi in fapt o adaptare a viitorului Astra Sedan.

    "Si acum am placerea sa va dezvalui o stire in premiera: prima schita oficiala cu viitoarea noastra gama de sedanuri", a sunat anuntul lui Craig Bierly, sef de produs la Buick. "In afara de noul Regal, pe care il puteti vedea in partea dreapta a imaginii, in centru se afla modelul LaCrosse, iar in partea stanga, undeva mai in spate, viitorul nostru sedan compact. Acesta va avea un design inspirat de Enclave si LaCrosse, aceeasi dinamica la condus pe care o ofera si Regal, precum si un pret care il va pozitiona ca noul nostru model entry-level".

    Oficialul Buick nu a dezvaluit nici un fel de specificatii tehnice legate de noul sedan insa, asemenea hatchback-ului Buick Excelle destinat pietei chineze, va fi bazat pe versiunea similara a noului Opel Astra, care este dezvoltata pe aceeasi platforma tehnica Delta II pe care sta si Chevrolet Cruze.

    Din punct de vedere mecanic este de asteptat ca viitorul sedan compact Buick sa fie disponibil in Statele Unite ale Americii cu motorizari similare cu cele de pe Cruze, astfel ca din gama nu ar trebui sa lipseasca un propulsor pe benzina cu 4 cilindri 1.4 Turbo, dar nici cel mai puternic motor care echipeaza noul Astra, 1.6 Turbo 180 CP.

    Daca totul va decurge conform planurilor Buick, noul sedan compact va aparea spre sfarsitul lui 2010. In Europa va fi comercializat sub forma viitorului Opel Astra Sedan, iar in anul urmator vor fi introduse si versiunile  GTC si Station Wagon.

    Vizualizari: 1394
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »