rss

Opel Insignia va fi comercializat in SUA sub numele de Buick Regal

  1. 16/10/2009
  2. Categoria: Buick
  3. Tags: Buick, Insignia, Opel, regal
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel Insignia va fi comercializat in Statele Unite ale Americii sub numele de Buick Regal.

    GM a anuntat ca numele urmatorului sedan Buick va fi Regal, desi constructorul nu a dat publicitatii nicio imagine cu noul model. Cu toate acestea, masina va fi identica cu modelul comercializat pe piata din China, model care este bazat pe Opel Insignia.

    "Suntem incantati sa anuntam ca Regal va fi urmatorul membru al familiei Buick."a declarat Susan Docherty, manager general Buick.

    GM a declarat ca, desi numele Regal a disparut de pe piata in ultimii sase ani, "continua sa fie unul dintre numele cu rezonanta in randul clientilor" sai.

    Initial, modelul Opel Insignia trebuia sa fie comercializat pe piata din Statele Unite ale Americii sub numele de Saturn Aura. Compania a fost nevoita sa renunte la intentiile sale odata cu vanzarea marcii Saturn.

    In ceea ce priveste gama de motorizari a lui Opel Insignia, aceasta va fi preluata in intregime de catre Buick Regal.

    Deocamdata, nu se cunoaste data oficiala la care modelul Buick Regal va fi disponibil pe piata din Statele Unite ale Americii.

     Regal ar putea fi de asemenea, disponibil in versiunea de performanta GNX, de vreme ce Opel are o varianta asemanatoare pentru Insignia.

    Vizualizari: 1254