rss

Fabrica de zvonuri: Buick pregateste o versiune sportiva a lui Regal

  1. 17/10/2009
  2. Categoria: Buick
  3. Tags: Buick, General Motors, Opc, Opel insignia, regal
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors este pe cale sa readuca in prim-planul gamei de modele Buick numele Regal, o masina de clasa medie care, din mai multe puncte de vedere, este aproape identica cu Opel Insignia.

    Fostul lider mondial isi pune mari sperante in noul venit si nu vrea sa riste nimic in duelul direct cu marcile japoneze, planuind introducerea unei versiuni sportive aproape la fel de puternica ca Insignia OPC.

    Concernul din Detroit isi instiintase deja dealerii ca noul Buick Regal va fi dotat cu doua motorizari cu patru cilindri – un propulsor de 2,4 litri aspirat si un altul de doi litri turbo –, iar acum le-a dat vestea potrivit careia sedanul va avea si o varianta sportiva.

    Se pare ca masina va purta indicativul “GS” si va fi animata de apeciatul V6 de 3,6 litri cu injectie directa si distributie variabila, intrat atat in echiparea lui Cadillac CTS, cat si in cea a lui Chevy Camaro (ori Buick LaCrosse).

    Cei peste 300 CP vor fi staviliti, la nevoie, de un sistem de franare furnizat de Brembo, iar trenul de rulare, “finalizat” cu jante de 19 inch, va putea fi dotat cu tractiune integrala.

    Vizualizari: 1417