rss

Zvon: Audi va lansa RS7 in 2012

  1. 30/11/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi A7 Sportback, Rs7
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pe cand lansa conceptul Sportback, in 2009, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Audi crea premizele unor viitoare surprize. Drept urmare, constructorul auto a prezentat versiunea de serie Audi A7 Sportback anul acesta, la Paris.

    Iar noutatile nu par sa se opreasca aici. Se pare ca Audi pregateste o versiune speciala a a modelului, care va oferi performante cu totul si cu totul speciale. Vorbim, desigur, de probabiliatatea lansarii RS7, in ciuda faptului ca vestea nu a fost confirmata oficial.

    In privinta motorizarilor nu stim mare lucru, insa versiunea de performanta A7 ar putea fi pusa in miscare de un V8 supraalimentat. Mai mult, ar putea fi un V8 de 4,0 litri, co-dezvoltat de Audi si Bentley, ale carui performante sigur nu vor dezamagi.

    RS7 va avea o misiune dificila pentru ca isi va juca cartile intr-un segment super-nisat. Din lista coupe-urilor cu patru usi si, pe deasupra, sportive fac parte  Porsche Panamera Turbo si Aston Martin Rapide.

    In ultima perioada, constructorii auto premium si de lux si-au canalizat fortele pentru a alimenta o nisa din ce in ce mai apreciata, cea a coupe-urilor cu patru usi. Mercedes a lansat CLS, BMW pregateste Seria 6 Coupe. Pana si Bentley lucreaza la un asemenea model.

     

    Photo credit: kdavid design/www.hvtm.hu

    Vizualizari: 1970