rss

Noul Audi A3, primele schite oficiale

  1. 11/04/2011
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi a3, Cabrio, Sedan
    Vezi toate fotografiile (3)

    Audi a publicat primele schite oficiale cu noua generatie A3. La nivel de design nu exista modificari majore, principala noutate fiind reprezentata de lansarea unei noi variante in trei volume.

    Destinat in primul rand pietelor din Statele Unite si China, sedanul va face cunostinta cu publicul europeana in 2012. Noua varianta va fi construita pe o platforma usor diferita fata de versiunea in doua volume: ampatamentul va fi de 263 cm, cu 3 cm mai mult. Sedanul va fi mai lat si mai jos, ajungand sa preia dimensiunile primei generatii A4.

    Referitor la A4, aproapiati ai companiei citati de Autocar sunt de parere ca noul A3 in trei volume va canibaliza o parte din vanzarile fratelui mai mare, insa cucerirea noilor clienti din SUA va echilibra aceasta situatie.

    La capitolul motorizari, Audi ar putea oferi  o varianta hibrida si si una hibrida plug-in. Totodata, nu este exclusa o varianta complet electrica care sa fie produsa in serie mica. Debutul electricei A3 ar putea avea loc la Geneva, in 2012.

    Initial va fi lansat hatchback-ul, urmata fiind de ineditul sedan. Din gama A3 nu va lipsi nici varianta cabrio.

    Vizualizari: 2785
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »