rss

BMW, Audi si Mercedes-Benz, in competitie pe piata de jucarii de lux

  1. 30/11/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, BMW, Mercedes-Benz,, jucarii,, masinute, sanii
    Vezi toate fotografiile (1)

    In aceasta iarna, cei mai mari producatori auto germani - BMW, Mercedes-Benz si Audi - sunt concurenti in domeniul jucariilor de lux ce se adreseaza viitoarelor generatii de soferi.

     

    S-ar parea ca locul de joaca in acest sezon nu ar fi complet fara masinutele si saniile acestor constructori auto. Astfel, Audi ofera o editie limitata a lui Auto Union Type C, actionat cu pedale. Proiectat pentru copii de pana la 135 cm inaltime, jucaria ce copiaza modelul de curse din 1930 are cadru din aluminiu, frane hidraulice, sapte trepte de viteza, volan imbracat in piele si tablou de bord din lemn de stejar. Pretul masinutei este de 9700 euro si reprezinta cea mai scumpa jucarie de la Audi. Pana acum s-au vandut numai 100 din cele 500 de unitati fabricate.

     

    Intre timp, BMW AG ofera noile sanii BMW si MINI pentru numai 79 de euro fiecare. Sania Racer Snow are sine din metal ce pot fi schimbate, suspensie si claxon.

     

    Mercedes vine cu o versiune a supercarului SLS pentru copii mici la pretul de 90 de euro. SLS Bobby-Benz va avea aceeasi forma a farurilor, grila si partea din spate ca originalul model sport Mercedes SLS in valoare de 183.000 dolari. Masina-jucarie dispune de anvelope silentioase, un sistem de directie Ackermann care face foarte simpla manevrarea intr-o camera de zi si un volan care absoarbe impactul astfel incat sa previna orice risc de ranire in timpul unei coliziuni.

    Vizualizari: 3463