rss

Audi va mari productia citadinei A1 in 2011

  1. 22/12/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A1, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi si-a revizuit obiectivele de vanzari pentru urmatorul an in ceea ce priveste recent lansatul A1 pentru a satisface cererea in continua crestere, conform Autoevolution. Informatiile au fost dezvaluite de Peter Schwarzenbauer, director de vanzari al casei auto din Ingolstadt.

    Mai concret, productia citadinei Audi A1 va creste de la 100.000 de unitati la 120.000 anual. Schwarzenbauer a declarat ca, „ dupa feedback-ul primit de la dealeri”, si-au propus sa mareasca cifra de productie pentru a raspunde cererii.

    In plus, oficialul Audi a subliniat ca “A1 va fi un mare succes pentru ca este un autoturism compact premium, destinat mediului urban, deci publicul tinta este foarte larg.”

    Pe de alta parte, declaratiile optimiste al lui Peter Schwarzenbauer constrasteaza puternic cu situatia prezentata de Automobilwoche. Revista germana a dezvaluit faptul ca vanzarile A1 sunt sub asteptari, avand in vedere ca in Europa s-au inregistrat 20.000 de unitati la 45.000 de exemplare produse.

    Un purtator de cuvant al casei auto a comentat stirea Automobilwoche, afirmand ca vanzarile Audi A1 sunt conforme cu obiectivele de a livra 30.000 de unitati pana la sfarsitul acestui an.

    Vizualizari: 1378