rss

Audi va demara in 2011 cel mai amplu program de investitii de pana acum

  1. 30/12/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: audi, , investitie
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru 2011 Audi pregateste lansari de noi produse pe fondul cresterii vanzarilor si planuieste pentru perioada 2011-2015 cea mai mare investitie din istoria companiei.

     

    Audi este gata sa investeasca un total de 11,6 miliarde de euro pentru a crea produse si tehnologii noi si pentru a moderniza fabricile deja existente. Audi este, de asemenea, pregatit sa investeasca pentru a avea forta de munca suplimentara, dorinta ce se va concretiza prin 1.200 de angajati calificati anul viitor.

     

    Thomas Sigi, membru al consiliului de Resurse Umane Audi, a declarat: "Inovatia are nevoie de oameni." Sigi a explicat ca acesti noi angajati vor servi pentru sectoarele de electromobilitate si micsorare a greutatii, precum si la punerea in aplicare a strategiei de crestere a vanzarilor.

     

    Profiturile Audi din urmatorii ani vor fi utilizate pentru a dezvolta noi produse si tehnologii bazate pe progresele realizate in ultimii doi ani in domeniul sistemelor electrice si hibride. Fabricile din Ingolstadt si Neckarsulm urmeaza a primi si ele unele imbunatatiri, intrucat o parte din banii ce vor fi investiti au fost alocati pentru acestea.

     

    Vizualizari: 1593