rss

Audi si Bentley, parteneri in dezvoltarea unui nou motor V8

  1. 11/10/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: bentley, , Continental GT, motor V8,
    Vezi toate fotografiile (4)

    Bentley si Audi colaboreaza la proiectarea unui nou motor V8, potrivit unei publicatii britanice. Acest motor va echipa Continental GT facelift la sfarsitul anului 2011. Viitorul motor va fi, de asemenea, prezent pe anumite vehicule Audi. Este posibil sa devina motorul preferat pentru viitoarele vehicule RS. Unitatea V8, care va avea o capacitate de 4 litri, este de asteptat sa ofere un nivel ridicat de eficienta.

     

    Acest motor va permite celor doua marci sa reduca media emisiilor de CO2. Unitatea reduce nivelul emisiilor de CO2 cu 40%, in comparatie cu motorul W12 pe care Continental GT il foloseste momentan. Atunci cand va fi utilizat pe Bentley, motorul isi va distribui puterea printr-un sistem 40:60 de tractiune integrala.

     

    Fiecare brand ofera o caracteristica speciala versiunii de motor pe care o propune. Potrivit unei surse, Brian Gush, directorul Bentley raspunzator de sasiu si propulsie, a spus ca motorul este adaptat la scopurile sale, astfel incat sa fie capabil sa ofere caracteristici Bentley stilului de conducere.

    Vizualizari: 2166