rss

Ipoteza auto: Audi pregateste un rival pentru BMW X6

  1. 03/02/2011
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, BMW X6, Q3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vazand succesul de care se bucura BMW X6, in special pe piata din China, Audi ia in calcul dezvoltarea unui rival pentru modelul bavarez. Informatia vine chiar de la  seful de design Audi.

    Priza la publicul european si mai nou rezultatele pozitive de pe piata din China au dat de gandit germanilor de la Audi, constructorul auto fiind in prezent liderul pe segmentul premium pe cea mai generoasa piata auto.

    Ipoteza unui astfel de model este cu atat mai plauzibila cu cat Wolfgang Egger, seful de design Audi, accentueaza importanta unui asemenea model pe piata din China. Totodata, Egger este de parere ca toti constructorii auto vor fi nevoiti sa-si adapteze ofertele pentru consumatorii chinezi.

    In momentul actual, BMW X6 se bucura de o popularitate iesita din comun in China, modelul fiind perceput ca un autoturism trendy, la moda. Produsul bavarez este preferat in special de publicul feminin. Pentru acest segment de clientela, si anume pentru reprezentantele sexului frumos din Asia, seful de design Audi considera ca viitorul Q3 ar putea reprezenta o propunere interesanta.

    Totusi, nu sunt excluse variantele coupe ale actualelor SUV-uri Q7 si Q5.

    Vizualizari: 1951