rss

Audi nu va produce versiuni RS pentru Q5 si Q7

  1. 19/10/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Q5, Q7, RS
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi nu va produce versiuni RS pentru modelele sale Q5 si Q7, renuntand astfel sa ofere concurenti pentru BMW X5 M si X6 M.

    Aceste cuvinte apartin lui Stephan Reil, director al departamentului de dezvoltare a marcii din Ingolstadt. Masinile Audi vor purta logo-ul RennSport numai atunci cand este tehnic posibil, deoarece aceastea trebuie sa reprezinte expresia maxima a dinamicii si a performantei, a completat oficialul Reil.

    Nu cu mult timp in urma, au circulat zvnouri cu privire la productia Audi RS-Q5, in timp ce varful de gama pentru Q7 era reprezentat de versiunea V12 TDI cu 500 CP. In prezent gama RennSport este compusa numai din doua modele, si anume Audi TT-RS si RS5, RS6 parasind de curand scena auto.

    Totusi nu este exclus ca SUV-ul Q5 sa fie disponibil si intr-o versiune sportiva, dar sub egida literei „S”. In acest sens, se pare ca producatorul auto pregateste SQ5 cu sistem de propulsie hibrid.

    In cazul in care aceste spuse se adeveresc, SUV-ul sportivo-hibrid ar putea adopta trenul de propulsie al fratilor mai mari de concern, Volkswagen Touareg Hybrid si Porsche Cayenne Hybrid S.

    Vizualizari: 2223
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »