rss

Audi ar putea construi Q5 Cross Cabriolet in serie limitata

  1. 03/05/2011
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Cabrio, Q5
    Vezi toate fotografiile (7)

    Conceptul Audi Cross Cabriolet Quattro, prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles in 2007, ar putea da nastere unui model de productie. Se pare ca prototipul decapotabil va fi construit intr-o serie limitata a modelului Q5.

    La momentul lansarii, acum patru ani, conceptul a fost etichetat ca o simpla previzualizare a viitoarelor Q3 si Q5, in timp ce designul si tipul caroseriei nu au fost privite decat ca un simplu exercitiu de imaginatie demn de un salon auto.

    Intre timp, se pare ca lansarea unui SUV cabrio nu mai este chiar atata de neverosimila, cu atat mai mult cu cat exista deja o nisa creata de Nissan Murano CrossCabriolet. Conform Autoblog.nl, Audi ar putea lansa o versiune decapotabila a lui Q5, care ar putea fi construita intr-o serie limitata de 5.000 de unitati.

    Cum realizarea unei astfel de editii implica componente speciale, productia ar putea fi incredintata unei entitati externe, cum ar fi Karmann.

    Adeverirea acestei ipoteze va conduce la un alt razboi al trio-ului premium pe o nisa cu totul si cu totul deosebita. Astfel, in viitorul apropiat am putea asista la duelul Audi Q5 cabrio - GLK decapotabil - BMW X3 cu plafon retractabil.

    Vizualizari: 1766
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »