rss

Audi A7 Sportback vrea sa cucereasca noi cumparatori

  1. 16/11/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi A7 Sportback
    Vezi toate fotografiile (5)

    Audi se asteapta ca proaspatull sau coupe cu 4 usi – A7 Sportback - sa atraga noi cumparatori pentru brand. Prima generatie A7 a inceput sa se vanda in Europa in aceasta luna si este programata sa ajunga in showroom-uri pe pietele din toata lumea anul viitor.

     

    Audi intentioneaza sa vanda aproximativ 200.000 de unitati A7. Peter Schwarzenbauer, director de vanzari Audi, a declarat ca se asteapta noi clienti cu ocazia acestui model, care sa reprezinte doua treimi din toti cumparatorii din intreaga lume. El a spus ca A7 este "urmatorul pas dupa segmentul Audi A6", care s-a bucurat de vanzari mari la nivel mondial.

     

    A7 este o masina mare, cu 4,97m lungime, 1,91 m latime si un ampatament de 2,91m. Este cu 4 cm mai joasa decat limuzina A8, iar in ceea ce priveste dimensiunea totala este cuprinsa intre generatiile actuale A6 si A8. Greutatea este redusa prin folosirea in mare parte a aluminiului si a "otelurilor high-tech". Un A7 2WD, spre exemplu, cantareste 1.695 kg, ceea ce il face mai usor decat un Mercedes CLS. Portbagajul de 535 litri poate fi suplimentat pana la 1.390 de litri prin plierea scaunelor din spate.

     

    La capitolul motorizari, se poate alege dintre 4 motoare V6 cu injectie directa: 2 pe benzina (3.0 TFSI de 300CP si 2.8 FSI de 204 CP) si doua diesel (3.0 TDI de 245 CP si 3.0 TDI de 204 CP). Indiferent de motorizarea aleasa, constructorul pune la dispozitie o transmisie DSG cu sapte trepte si tractiune integrala quattro in standard.

     

    La interior gasim luxul specific de la Audi, care include piele fina, insertii din aluminiu si lemn de foarte buna calitate, finisaje de aluminiu pe butoanele rotative, volan cu patru spite imbracat in piele, frana de parcare electromecanica, un nou display si functii optionale climate-control/masaj pentru scaunele din fata.

     

    In ceea ce priveşte preturile, Audi A7 are din aceasta toamna in reprezentantele europene un pret de baza de 51.600 de euro.

    Vizualizari: 2200