rss

Viitorul Audi A1 va avea si versiuni cabrio si break

  1. 14/10/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A1, A1 cabrio, Audi, Audi A1, Metroproject quattro
    Vezi toate fotografiile (1)

    Asteptat in aceasta toamna, noul Audi A1 va fi lansat de abia in primavara anului viitor, la Geneva. Viitorul rival pentru Mini Cooper nu va veni doar in versiune hatchback, ci va avea si derivate cabrio si break care ar putea primi tractiune integrala.

    Potrivit celor mai noi informatii, furnizate de Peter Schwarzenbauer, membru in Consiliul de Administratie al Audi AG, viitorul A1 de serie va arata aproape la fel cu cele doua concepte care l-au prefigurat, Metroproject Quattro si A1 Sportback.

    Prima versiune de caroserie care va fi construita va fi hatchback in trei usi, care va fi urmata de o decapotabila (probabil hard-top), un Sportback in cinci usi si de un SUV compact, care s-ar putea numi Q1 si care ar urma sa rivalizeze cu Mini Crossover.

    Gama de motorizari va contine aceleasi propulsoare cu care este echipat si A3, ceea ce inseamna ca A1 va dispune de toate motorizarile pe benzina si diesel, de la cele de 1,2 litri, pana la cele turbo de 1,8 litri. De asemenea, Audi A1 va avea si versiune supersportiva S1.

    Vizualizari: 1506
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »