rss

Productia lui Audi A1 incepe in octombrie, la Bruxelles

  1. 16/07/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi A1, Audi a3, productie, Volkswagen polo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Directorul fabricii Audi din Bruxelles, Alfons Dintner, a anuntat in aceasta dimineata ca productia la noul model de clasa mica Audi A1 va incepe in luna octombrie, la situl de productie pe care il conduce.

    Toate componentele care sunt folosite la asamblarea noului Audi A1 vor fi realizate in fabrica belgiana, iar volumul de productie va fi de 500 de masini pe zi.

    Oficialii Audi au dezvaluit ca au fost investiti aproximativ 100 de milioane de euro pentru a mari stabilimentul din Bruxelles, acolo unde mai sunt construite Audi A3 si Volkswagen Polo. Activitatea de productie este oprita temporar la aceasta fabrica, ea urmand sa ramana inchisa si pe durata lunii august.

    Aceasta stire importanta ridica unele semne de intrebare in ceea ce priveste debutul comercial al lui Audi A1. Anuntul facut zilele trecute de oficialii companiei din Ingolstadt, potrivit caruia A1 si noul A8 nu vor fi prezentate la Frankfurt, pare acum doar o pura manevra de marketing. In plus, acelasi Dintner a confirmat ca A1 va ajunge pe strazi in vara lui 2010, ceea ce inseamna ca prezenta la salonul german a unei versiuni pre-serie a lui Audi A1 nu mai este imposibila.

    Vizualizari: 2922