rss

Burmester a lansat un sistem audio cu 16 difuzoare pentru Porsche Panamera

  1. 03/06/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: burmester, Panamera, Porsche, Porsche panamera, sisteme audio
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru unii, partea placuta a unei calatorii cu masina este sunetul scos de motor atunci cand este turat la maximum. Exista insa si momente in care pur si simplu unii doresc sa stea in masina si sa asculte muzica favorita, iar pentru aceasta experienta, renumita companie germana Burmester a creat un sistem audio unicat pentru Porsche Panamera.

    Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiti, Burmester este aceeasi companie care a lansat un sistem audio similar pentru Bugatti Veyron, insa cel pregatit pentru Panamera promite sa fie mai performant gratie celor 16 difuzoare.

    Fiecare dintre boxe noului sistem dispune de propriul amplificator analog (nu digital) pentru o calitate superioara a sunetului. Acestea pot emite de la doar 25 watt, cazul tweeterelor, pana la 300 watt, atat cat este puterea scoasa de subwoofer-ul amplasat in portbagaj. De asemenea, in plansa de bord mai exista un tweeter de mari dimensiuni.

    Clientii de Panamera vor trebui sa plateasca pentru noul sistem audio Burmester 5.000 de euro, in versiunea sa standard. Daca vi se pare scump, ei bine aflati ca sistemele audio pentru locuinte produse de compania germana cu sediul in Berlin pot ajunge, atentie, pana la 100.000 de euro!

    Vizualizari: 4191