rss

Audi va lansa un model nou cu ocazia sarbatoririi unui veac de existenta

  1. 25/04/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, R8 targa, RS 5
    Vezi toate fotografiile (1)

    In aceasta vara, la 16 iulie, Audi va sarbatori 100 de ani de existenta in prezenta cancelarului Germaniei Angela Merkel, printr-o festivitate ce va avea loc in orasul de origine al companiei, Ingolstadt.

    Pana acum nimic iesit din comun. Dar informatiile conform carora producatorul geman va lansa cu aceasta ocazie un model nou incep sa se inghesuie la usa mass-mediei.

    Audi
    pastreaza o tacere profunda asupra acestui subiect, insa un indiciu despre cum ar putea arata noul model a fost oferit chiar de catre Rupert Stadler, Chairman al companiei germane: "Suntem mandri de traditia si de succesul nostru. Trebuie sa tii cont de radacini daca vrei sa modelezi viitorul prin idei noi si inovatii".

    Judecand dupa inovatiile cu care cele "patru cercuri" s-au afirmat de-a lungul timpului, putem presupune ca noul vehicul va fi un sportiv pur-sange cu performante ridicate. Printre posibilii candidati se afla, de ce nu, RS 5 si R8 Targa, mai ales ca lansarea acestuia din urma este anuntata pentru urmatoarele luni.

    Vizualizari: 1417
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »