rss

Audi si Lamborghini, pe profit anul viitor

  1. 24/07/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Lamborghini, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu siguranta nu sunt pesimisti. Audi si Lamborghini prevad cifre imbucuratoare pentru anul viitor. Astfel, cele doua branduri Volkswagen estimeaza ca vor incheia anul 2010 pe profit, pe fondul pietelor in dezvoltare, precum China. Si SUA ar putea participa la aceste rezultate, analistii anuntand o usoara recuperare dupa recesiune.

    Audi mizeaza pe lansarea a trei noi modele programate pentru anul ce urmeaza: A1, A8 si A5 Sportback. Un oficial Audi, Axel Strotbek, a declarat ca industria isi revine usor-usor in acest an, urmand ca anul care vine sa aduca si profit. Luna precedenta, constructorul auto anunta vanzari record in Germania, cu 27.700 de unitati, datorita ajutoarelor venite din partea guvernului. Inafara de China, de succes mai sunt piete precum India si Australia.

    Anul trecut Audi a atins un record de vanzari de un milion de unitati comercializate, iar pentru acest an sunt estimate vanzari de 900.000 de unitati. Opt modele noi vor fi adaugate la lista de 30 existenta deja.

    Pe cealalta parte, Lamborghini a fost obligat de conjunctura actuala sa reduca locurile de munca la 1.000 de angajati. Totusi, constructorul auto de lux prevede semna de recuperare, in special pe piata chineza.

    Vizualizari: 1049
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »