rss

Audi este si in acest sezon sponsorul clubului FC Barcelona

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi q7, fc barcelona, parteneriat, Q7
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul german Audi este din anul 2006 unul dintre sponsorii oficiali ai clubului de fotbal FC Barcelona. Pentru al patrulea sezon la rand, Leo Messi si celelalte vedete ale campioanei Spaniei si a Europei se vor plimba cu modelele din Ingolstadt.

    Intr-o ceremonie organizata pe circuitul de la Castelloli, fotbalistii si membrii staff-ului tehnic al Barcelonei au primit din partea oficialilor Audi cheile masinilor pe care le vor conduce in sezonul 2009/2010 din Primera Division.

    "Este o mare onoare pentru noi sa fim si in acest sezon partenerii celui mai mare club de fotbal din Europa. De cand a inceput parteneriatul nostru in urma cu trei ani am cunoscut impreuna cele mai mari satisfactiisportive care au culminat cu tripla istorica reusita in sezonul precedent: Campionat, Cupa Spaniei si Liga Campionilor", a declarat Peter Schwarzenbauer, membru in Consiliul Director Audi.

    Fotbalistii, in frunte cu Messi si Ibrahimovici, au avut ocazia sa parcurga cate un tur de circuit la volanul modelului pe care au ales sa-l conduca, insotiti fiind de instructori profesionisti veniti din Germania.

    Majoritatea jucatorilor au optat pentru modelul Audi Q7 3.0 TDI. Messi a fost singurul care a preferat culoarea Blue Pearl, in timp ce Ibrahimovici a ales nuanta Deep Black, iar Thierry Henry s-a oprit asupra unui model vopsit  in culoarea Ice Silver. De asemenea, au fost doi fotbalisti care au ales cate un Q5 si altii care au preferat A5.

    In afara de Barcelona, Audi mai are contracte de sponsorizare si cu alte cluburi importante de fotbal din Europa, intre care Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester United, Ajax Amsterdam si Olympique Lyon.

    Vizualizari: 2051