rss

Audi a primit premiul "Good Design"

  1. 14/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Design, premiu
    Vezi toate fotografiile (1)

    AUDI AG a castigat un premiu pentru design din partea Clubul Designerilor Germani. Producatorul auto din Ingolstadt a fost premiat cu distinctia "Good Design" la categoria Corporate Communications.

    Consolidarea esentei brandului "Vorsprung durch Technik" si manifestarea valorilor brandului "sportiv, progresiv, sofisticat" a constituit baza transformarii logo-ului pentru aniversarea companiei de 100 de ani.

    Producatorul auto a fost laudat pentru atentia focusata pe cele patru inele, element central al idenitatii Audi- refacut  in concordanta cu un design mai contemporan care se combina cu esenta brand-ului “Vorsprung durch Technik".

    "Celebrarea a 100 de ani Audi a fost prilejul ideal pentru o evolutie a identitatii noastre corporative. S-a fost investit in acest proiect – si, prin urmare, toti participantii sunt incantati de acest premiu ", a declarat Carina Jutta Frisch, sef departamenr de dezvoltare brand si identitate a corporatiei.

    Noul design Audi este, de asemenea, sustinut de un nou font exclusive  “Audi Type"."Acesta a fost proiectat de tipografii Paul van der Laan si Pieter van Rosmalen in urma unui concurs international.

    Caracterele de culoare rosie Audi este acum elementul care uneste produsele si serviciile Audi, fara a intra in concurenta cu inelele. Culoarea rosu  simbolizeaza de asemenea,  sportivitatea brandului.

    Vizualizari: 1387