rss

Audi O Concept sau cum ar putea arata viitoarele modele Audi

  1. 19/05/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, audi O concept, Concept car, Design
    Vezi toate fotografiile (7)

    Ondrej Jirec, un tanar student ceh la Art Center College din Pasadena (California), si-a imaginat cum ar putea arata intr-un viitor nu prea indepartat modelele Audi si a realizat digital conceptul Audi O.

    Dupa cum sugereaza si numele, Audi O reprezinta un joc de cuvinte intre numele marcii din Ingolstadt si "audio", ceea ce ne spune ca acest vehicul este destinat iubitorilor de muzica. Marturie in acest sens stau cele doua platane montate chiar pe haion, obisnuitele dispozitive folosite de DJ in cluburi.

    Practic, Audi O este un imens Music Box pe patru roti, care incorporeaza cel mai nou si mai sofisticat sistem audio dintre cele cu conectivitate la Internet. In aceste conditii, se poate descarca muzica si apoi stoca pe un hard-disk de 650 GB, iar cu ajutorul conexiunii Bluetooth se pot lega doua sau mai multe vehicule Audi O, realizandu-se astfel cea mai mare discoteca pe roti din cate au existat. 

    Prototipul este in viziunea lui Jirec un coupe cu patru locuri si are un design futurist inspirat de detaliile dispozitivului Apple iPod. Designerul ceh a pastrat liniile fluide caracteristice marcii germane, insa le-a dat o nota futurista. La partea frontala se distinge grila trapezoidala care este incadrata de blocurile optice cu LED-uri, ce se prelungesc pana in dreptul montantului A, apoi se remarca parbrizul dintr-o bucata cu plafonul panoramic, in timp ce portierele nu au rama, iar haionul este de mari dimensiuni si integral din sticla.

    Vizualizari: 2555
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »