rss

Un Audi TT de 10 tone este noul simbol al orasului Ingolstadt

  1. 13/07/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi tt, centenar audi, statuie, Tt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a marca implinirea a 100 de ani de existenta, in weekend-ul care a trecut, oficiali Audi au dezvelit la Ingolstadt o statuie impozanta ce infatiseaza o replica uriasa a modelului TT, care a devenit astfel un simbol al orasului bavarez.

    Statuia este inalta de 3,25 metri, lunga de 10,2 metri si lata de 4,5 metri si cantareste in jur de 10 tone. Ea a fost realizata din materiale precum fibra de sticla si spuma solida de neopor (polistiren), iar suprafata vopsita este de 150 de metri patrati.

    Sculptura a fost dezvelita pentru prima data in urma cu trei ani in fata Portii Brandenburg din Berlin, dupa care a mai fost prezentata pe stadionul Allianz ArenA din Munchen, Beijing si Hong Kong.

    Printre manifestarile dedicate implinirii a 100 de ani de existenta a concernului Audi se numara o ceremonie care va avea loc pe 16 iulie, la Forumul Audi din Ingolstadt, in prezenta cancelarului Germaniei Angela Merk, pe 17 iulie este programat un concert al trupei germane Die Fantastischen 4, pe 18 iulie cele mai rapide masini sport din istoria Audi vor parcurge un tur de circuit pe legendarul Donauring.

    Vizualizari: 2021